پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال قهرمان>>
برنامههاي قلعهنويي براي جامحذفي
فوتبال- گروه ورزشي:
امير قلعهنويي كه مدتي از استقلال تهران دور مانده بود، عصر دوشنبه ۳۰ اردیبهشت دوباره كارش را با آبيها شروع كرد.
بازگشت امير به استقلال با اتفاق مهمي همراه شده است؛ «آلترناتيوها به بنبست رسيدند.»
با اين حساب وي در بازگشت به استقلال تمام قدرت را در اختيار خود ميبيند. او اين شانس را دارد كه با تصاحب جام حذفي بار ديگر رقباي سنتياش را كنار بزند. هرچند كه بردن فولاد در خوزستان كار دشواري به نظر ميرسد.
استقلال و جام حذفي
استقلال در آغاز فصل جاري رقابتهاي ليگبرتر به سرمربيگري ناصر حجازي نتوانست نتايج قابل قبولي را كسب كند. اين در حالي بود كه علي فتحاللهزاده تنها تا نيمههاي فصل توانست از دوست ديرينهاش حمايت كند.
اما با تشديد مخالفتها عليه ادامه فعاليت حجازي روي نيمكت استقلال، مديرعامل اين باشگاه تصميم گرفت گزينه جايگزين را با رأي خود حجازي به استقلال بياورد. اتفاقي كه در نوع خود اما قابل هضم بود. چه همه تدابير براي دور ماندن قلعهنويي از نيمكت سرمربيگري استقلال انديشيده شده بود. البته مسئولان باشگاه استقلال هيچگاه اين فرضيه را مورد تأييد قرار ندادهاند.
با اين حال گفتوگوي علي فتحاللهزاده با يكي از خبرگزاريها نشان ميدهد كه او از تصميمات خويش در استقلال رضايت ندارد، آنجا كه تأكيد كرده است: «تاوان اشتباهات خودم را پس ميدهم.» همچنين وي در يك برنامه تلويزيوني تصريح كرد: «اشتباه كردم به ناصر حجازي اختيار تام دادم.»
فيروز كريمي اما گزينهاي براي دور ماندن قلعهنويي از استقلال بود. پروژهاي كه خيلي زود به بنبست رسيد تا در پايان رقابتهاي ليگبرتر، هواداران استقلال رقيب ديرينهشان را در قامت قهرماني ببينند و تيم محبوبشان را در جايگاه سيزدهمي.
كريمي در چنين شرايطي چارهاي جز كنارهگيري از استقلال نداشت. بنابراين برخلاف انتقال جنجالياش از اهواز به تهران اين بار بدون سروصدا از سمت سرمربيگري استقلال تهران استعفا كرد تا هيچ هواداري حسرت جدايياش را نخورد.
قلعهنويي: قول قهرماني نميدهم
مسئولان باشگاه استقلال اين جمله را براي اولين بار نيست كه از زبان قلعهنويي ميشنوند. چه امير قلعهنويي در جلسه اواسط فصل نيز خطاب به هيأتمديره باشگاه استقلال گفته بود كه قول قهرماني در ليگبرتر را نخواهد داد. شايد خود امير هم نميدانست كه براي جداماندن از معادلات سرمربيگري استقلال بهترين بهانه را در اختيار مسئولان باشگاه قرار داده است.
وي در شرايط كنوني و پس از بازگشت به استقلال نيز تأكيد كرده است: «مربي كه قول قهرماني ميدهد يا ديوانه است و يا اينكه از فوتبال چيزي نميفهمد.»
قلعهنويي كه گفته ميشود مسئولان باشگاه استقلال از او قهرماني جامحذفي را ميخواهند، به صراحت درباره اين موضوع گفته است: «هيچ قولي نميدهم. سابقه من نشان ميدهد كه با تمام وجود براي تيمم كار ميكنم اما با اين همه نهتنها در شرايط فعلي بلكه در هيچ مقطع ديگري قول قهرماني نميدهم.»
وي با اشاره به خواسته هواداران مبني بر فتح جام حذفي تصريح كرده است: «من ميدانم كه هواداران روزهاي سختي را پشتسر گذاشتهاند. آنها قهرماني ميخواهند و من براي شادي آنها از هيچ تلاشي دريغ نميكنم و تمام سعي خودم را به كار ميگيرم كه آنها از استقلال رضايت داشته باشند.»
ريكاوري روحي بازيكنان
قلعهنويي قصد دارد بازيكنان استقلال را از لحاظ روحي به نقطهاي استاندارد برساند. او اين موضوع را اصليترين هدف خود برشمرده و تأكيد كردهاست: «استقلال بازيكنان خوبي دارد. فكر ميكنم آنها از لحاظ روحي بايد احيا شوند. تنها در اين صورت ميتوانيم خوشبينتر به آينده نگاه كنيم.»
سرمربي استقلال ادامه داده است: «بازيكناني مثل آرش برهاني و ميثم منيعي ميتوانند عصاي دست من باشند. ميدانم كه چطور بايد از آنها استفاده كنم.»
نكته جالب توجه اينكه قلعهنويي علاقه خاصي به اين بازيكنان دارد. بازيكني چون منيعي كه در طول فصل نتوانست در پست دلخواه خود بازي كند با يك جابهجايي ساده ميتواند بيش از اينها مفيد بودنش را به استقلال ثابت كند. اين در حالي است كه به عقيده سرمربي استقلال، برهاني قابليتهاي فني بالايي دارد و فقط نيازمند يك روحيه تازه است.
تغييرات تاكتيكي استقلال
هرچند كه امير قلعهنويي در گام نخست قصد دارد تيمش را به لحاظ روحي دچار تحول كند اما با اين حال به نظر ميرسد كه او در شكل و شيوه بازي استقلال نيز تغييراتي را ايجاد خواهد كرد. وي تأكيد كرده است: «اصليترين مشكل استقلال در طول اين فصل ارائه بازي محتاطانه و دفاعي بود.»
به همين دليل به احتمال فراوان او در بازيهاي آينده تيمش را با سيستمهاي 3 – 3- 4 و 3-4-3 به ميدان خواهد فرستاد. اين بدان معني است كه قلعهنويي به قرار دادن كمتر از 2 فوروارد در زمين رضايت نخواهد داد.
ارتباط با بازيكنان
در طول فصل برخي بازيكنان از جمله عليرضا منصوريان حرفهايي را عليه قلعهنويي به زبان آوردند. آنها شايد تصورش را هم نميكردند كه دوري امير از نيمكت سرمربيگري استقلال به اين زودي خاتمه يابد و بهرغم تمام تلاش مخالفانش، بازهم قلعهنويي به اين تيم برگردد.
آخرين خبرها حكايت از آن دارد كه قلعهنويي فعلاً تصميم خاصي درباره اين بازيكنان ندارد. او در گفتوگويي تأكيد كردهاست: «فعلاً عذر هيچ بازيكني را نميخواهم چون اعتقاد دارم همين بازيكنان به درد استقلال ميخورند.»
وي در حركتي رو به جلو در عباراتي معنادار گفته است: «من معتقدم استقلال به بهترين شكل ممكن بسته شده است و نيازي به تغيير بازيكنان نيست.» با اين حال نزديكان قلعهنويي ميگويند او در فصل نقل و انتقالات در انديشه جذب بازيكناني در خط هافبك و فوروارد خواهد بود.
او با انتخاب محمود فكري كه البته در برههاي مشكلاتي هم با امير قلعهنويي داشت، نشان داده كه در شرايط كنوني به دنبال انتقامجويي از بازيكنان نيست.وي تأكيد كرده است: «به فكر كودتا نيستم. همين چيزها است كه به استقلال ضربه ميزند. من به خاطر هواداران به استقلال برگشتهام و با هيچكس مشكلي ندارم.»
با اين حساب بعيد نيست طي روزهاي آينده حتي شاهد ائتلاف ناصر حجازي با امير قلعهنويي هم باشيم. به خصوص اينكه حجازي در شرايط فعلي دوستي و مدارا با امير را ترجيح ميدهد. چه او ديگر جايي براي اعتراض نميبيند.
قلعهنويي هنوز درباره حضور حجازي در استقلال واكنش جدي از خود نشان نداده است. وي همچنين دكتر عباس منتظري، روانشناس تيمملي در جام ملتهاي آسيا را به زودي در كنار استقلال قرار خواهد داد.اميرقلعهنويي روز گذشته به تمرينات استقلال آمد تا تيم را براي قهرماني جام حذفي آماده كند.
همشهری آنلاین
لعه نويى: استقلال قهرمان جام حذفى مى شود
تهران IranSport.Net - اميرقلعه نويى، سرمربى جديد استقلال گفت: بدون تعارف بايد عرض كنم كه به همراه ديگر مربيان استقلال، همت بازيكنان و حمايت هواداران عزيز، استقلال قهرمان جام حذفى مي شود. خيلي خوشحالم كه به استقلال برگشته ام. با اولين تماسى كه آقاى فتح الله زاده گرفت، قبول كردم تا به تيم خودم كه در شرايط خوبى به سر نمى برد كمك كنم. وى افزود: قرار نيست بازيكنى از استقلال اخراج شود. ذهنيت منفى از هيچ يك از بازيكنان فعلى ندارم. هر چه بوده متعلق به گذشته است و قرار نيست در اين روزهاى حساس و سخت وقت خود را با اين مسائل تلف كنيم. قلعه نوعي گفت: تأكيد مى كنم كه به استقلال آمده ام تا استقلال را قهرمان جام حذفى كنم به شرطى كه همه يكدل باشيم.
ایران اسپورت
قلعه نويى: آمده ام تا استقلال را قهرمان جام حذفى كنم
خبرگزاري آريا- سرمربي جديد استقلال تهران گفت: تأكيد مى كنم كه به استقلال آمده ام تا استقلال را قهرمان جام حذفى كنم به شرطى كه همه يكدل باشيم.
به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، اميرقلعه نويى، سرمربى جديد استقلال گفت: بدون تعارف بايد عرض كنم كه به همراه ديگر مربيان استقلال، همت بازيكنان و حمايت هواداران عزيز، استقلال قهرمان جام حذفى مي شود. خيلي خوشحالم كه به استقلال برگشته ام. با اولين تماسى كه آقاى فتح الله زاده گرفت، قبول كردم تا به تيم خودم كه در شرايط خوبى به سر نمى برد كمك كنم. وى افزود: قرار نيست بازيكنى از استقلال اخراج شود. ذهنيت منفى از هيچ يك از بازيكنان فعلى ندارم. هر چه بوده متعلق به گذشته است و قرار نيست در اين روزهاى حساس و سخت وقت خود را با اين مسائل تلف كنيم.
قلعه نوعي گفت: تأكيد مى كنم كه به استقلال آمده ام تا استقلال را قهرمان جام حذفى كنم به شرطى كه همه يكدل باشيم.
خبرگذاری آریا
فتح الله زاده: استقلال خانه قلعه نويي است و من مستاجر آن!
خبرگزاري آريا- مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت:استقلال خانه بازيكنان قديمى اين تيم است ومديران اين باشگاه مستاجر آن هستند.
به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، امير قلعه نويى با يك تلفن من سرمربيگرى را قبول كرد و در مورد مسائل مالى هيچ سخنى نگفت. على فتح الله زاده در مراسم معارفه امير قلعه نويى اظهار داشت: از اينكه قلعه نويى به استقلال بازگشت، بسيار خوشحالم. فقط با يك تماس تلفنى من حاضر شد به تيم بازگردد و در مورد مسائل مالى هيچ صحبتى نكرد. او مربى كار بلدى است و مطمئناً موفق خواهد شد. وى افزود: قلعه نويى قول قهرمانى در جام حذفى را به ما داده است اما حتى اگر به اين موفقيت دست پيدا نكند، چيزى از ارزش هاى او كم نمى شود. من و ساير اعضاى هيأت مديره تلاش خواهيم كرد اين مربى در استقلال موفق شود. اميدوارم با تلاش مضاعفى كه بازيكنان انجام خواهند داد بتوانيم جام حذفى را فتح كنيم.
خبرگذاری آریا
قهرمان جام حذفی فوتبال در تهران مشخص می شود
دیدار رفت تیم های "پگاه گیلان" و "استقلال تهران" در مرحله نهایی بیست و یكمین دوره رقابت های جام حذفی فوتبال کشور در رشت برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، جلسه "سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال"، برای انتخاب میزبان و میهمان دیدارهای رفت و برگشت مرحله نهایی جام حذفی، بعدازظهر امروز در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد كه در پایان این نشست، رشت به عنوان میزبان دیدار رفت و تهران به عنوان میزبان دیدار برگشت انتخاب شد.
در این جلسه كه با حضور عزیز محمدی، رئیس سازمان لیگ، كریم ملاحی، عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ، علی نظری جویباری، نماینده باشگاه استقلال و قاسمپور، نماینده باشگاه پگاه گیلان برگزار شد، با انجام شدن آئین قرعه كشی، تیم پگاه به عنوان میزبان دیدار رفت و استقلال به عنوان میزبان دیدار برگشت تعیین شد.
به این ترتیب، دیدار رفت دو تیم در مرحله نهایی جام حذفی، ساعت17 و سی دقیقه روز 20 خرداد ماه در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار خواهد شد و دیدار برگشت نیز ساعت 18 روز 27 خرداد در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود تا قهرمان بیست و یكمین دوره جام حذفی مشخص شود.
IRINN
قرارداد 420 میلیون تومانی میرقربانی با استقلال/ شماره 9 جدید آبی ها
صابر میرقربانی با عقد قراردادی دوساله داخلی به ارزش 420 میلیون تومان به عضویت تیم فوتبال استقلال در آمد تا این تیم را در مسابقات فصل آتی لیگ برتر همراهی کند. به گزارش خبرنگار مهر، میرقربانی که فصل گذشته در تیم صنعت نفت آبادان بازی می کرد در ابتدا با باشگاه سپاهان اصفهان وارد مذاکره شد و حتی قراردادی داخلی با این باشگاه به امضا رساند. اما به دلیل مشکلات خانوادگی از عمل به تعهداتش به این باشگاه خودداری کرد و با باشگاه استقلال وارد مذاکره شد.
او عصر روز گذشته رسما با باشگاه استقلال برای عقد قراردادی دو ساله به ارزش 420 میلیون تومان به توافق رسید و قراردادی داخلی با این باشگاه به امضا رساند.
گفته می شود میرقربانی برای عقد قرارداد داخلی با باشگاه استقلال چکی 30 میلیون تومانی به عنوان پیش پرداخت دریافت کرده و از مسئولان این باشگاه خواسته است تا پیراهن مشاره 9 را در اختیار وی بگذارند. در حال حاضر پیراهن شماره 9 استقلال را محسن بیاتی نیا می پوشد.
MehrNews
باید 4 بر 2 پگاه را شکست می دادیم / در تهران جشن قهرمانی می گیریم
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز رضایت از عملکرد تیمش در دیدار رفت فینال جام حذفی گفت: اگر قدر موقعیت ها را می دانستیم باید با چهار گل حریف را شکست می دادیم. به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی که پس از شکست یک بر صفر امروز تیمش برابر پگاه گیلان با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: هر دو تیم فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتند که تصور می کنم سهم استقلال بیشتر بود اما نتوانستیم از موقعیت هایی که بدست آوردیم استفاده کنیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال ادامه داد: ما در این بازی پنج - شش موقعیت خوب داشتیم که اگر به گل تبدیل می شد باید بازی را با نتیجه 4 بر2 می بردیم.
وی در مورد غیبت مجتبی جباری گفت: اگر جباری را در اختیار داشتیم می توانستیم بهتر بازی کنیم و نتیجه را از آن خود کنیم. نمی دانم چرا کادر فنی تیم ملی جباری را در اختیار تیم ملی قرارنداد و در دیدار برگشت برابر امارات تنها 8 دقیقه از او استفاده کرد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در پایان با ابراز امیدواری از پیروزی تیمش در دیدار برگشت گفت: شک نداشته باشید که خوشحالی نهایی در پایان فینال جام حذفی از آن هواداران استقلال خواهد بود و ما با حمایت هوادارانمان می توانیم جشن قهرمانی را بگیریم.
MehrNews
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قلعه نويى: در بازى برگشت به قهرمانى خواهيم رسيد
تهران IranSport.Net - امير قلعه نويى سرمربى استقلال بعد از بازى به خبرنگاران گفت: تيم ما تلاش فراوانى كرد و من در مجموع از عملكرد تيم راضى هستم. متأسفانه روى يك جاگيرى اشتباه گل خورديم و در كارهاى هجومى هم نتوانستيم در مقابل تجمع مدافعان موفق باشيم اما فكر مى كنم پيروزى در اين ديدار حق ما بود كه حريف با هوشيارى آن را از آن خود ساخت.وى افزود: پگاه ثابت كرده است كه يكى از تيم هاى قدرتمند ايران است و پيشرفت اين تيم ها باعث ترقى فوتبال ايران است. من به نادر دست نشان بابت درست كردن چنين تيمى تبريك مى گويم و اين برد را به هواداران پگاه نيز تبريك عرض مى كنم. وى افزود: در بازى برگشت بايد هرچه كه داريم رو كنيم چون اين بازى تنها شانس ما براى كسب قهرمانى است و ما محكوم به اين هستيم كه با پيروزى قاطع اين ديدار را به پايان برسانيم. سرمربى استقلال در مورد رفتار محسن يوسفى گفت: در هر خانواده اى از اين جور بحث ها پيش مى آيد و بهتر است اين مشكل به بيرون راه پيدا نكند، من رفتار بازيكنانم را تأييد نمى كنم اما اجازه بدهيد اين مشكل در خود باشگاه حل شود و بيخودى آن را كش ندهيم.قلعه نويى در مورد نيامدن جبارى گفت: من واقعاً از رفتار مسئولان و مربيان تيم ملى تعجب مى كنم، متأسفانه وقتى تعامل لازم بين تيم ملى و تيم ها نباشد تيم هاى بزرگ مثل استقلال ضرر مى بينند. من از صميم قلب براى تيم ملى آرزوى موفقيت دارم اما اين سؤال را دارم كه وقتى جبارى در مجموع ۲بازى اخير تيم ملى كمتر از ۱۰ دقيقه بازى كرده است و امروز هم تيم ملى برنامه اى نداشته چرا به جبارى اجازه همراهى استقلال را ندادند اما به تيم سپاهان اجازه مى دهند كه ۳ بازيكن خود را در اختيار داشته باشد؟سرمربى استقلال در پايان گفت: در اين بازى شانس نداشتيم و نتوانستيم از لحاظ روانى كنترل مناسبى بر روند بازى داشته باشيم. پگاهى ها هم واقعاً عالى كار كردند اما در بازى برگشت با حمايت هواداران استقلال اين ناكامى را جبران كرده و به لطف خدا به قهرمانى خواهيم رسيد.
IranSport
جباري مقابل پگاه گيلان بازي ميكند
خبرگزاري فارس: طبق توافق مسئولان استقلال تهران با سرمربي تيم ملي، هافبك ملي پوش آبي پوشان اجازه بازي مقابل پگاه را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه استقلال قبل از پرواز تيم ملي به سوي دمشق در صحبت با علي دايي از او اجازه استفاده از مجتبي جباري براي بازي مقابل پگاه را گرفتند.
به گفته علي نظري جويباري، جباري روز شنبه هفته آينده زودتر از ساير ملي پوشان به تهران باز ميگردد تا خود را به جمع آبي پوشان برساند.
ديدار تيم استقلال تهران مقابل پگاه روز دوشنبه هفته آينده برگزار ميشود.
منبع : Fars News Agency
فرهاد مجیدی:پگاه باید از روی جسد ما رد بشه تا قهرمان بشه!
فرهاد مجيدى كه مى توانست در بازى با پگاه در چند موقعيت عالى توپ را به تور دروازه حريف بكوبد با بدشانسى موفق به انجام اين كار نشد تا امير قلعه نويى در نيمه دوم آرش برهانى و محسن يوسفى را جانشين او و محسن بياتى نيا كند. اين تعويض البته با انتقادهاى كمى روبه رو نبود اما فرهاد خود تصور مى كند نوع بازى اش چندان قابل قبول نبوده كه امير قلعه نويى او را از ميدان تعويض كرده است. فرهاد درباره بازى با پگاه گيلان حرف هايى مى زند. او با اميدوارى خاصى درباره بازى برگشت به سوالات ما پاسخ داد. شايد اگر ديگر بازيكنان استقلال هم روحيه او را داشتند استقلال دغدغه اى از بابت قهرمانى نداشت. فرهاد مجيدى تصور مى كند استقلال در بازى برگشت به آسانى از سد حريفش عبور خواهد كرد؛ با او حرف مى زنيم.
هر چه زديد به در بسته خورد و نتوانستيد در گيلان دروازه پگاه را باز كنيد. فرهاد مجيدى درباره اين بازى چه چيزهايى مى تواند بگويد؟
* فقط مى توانم از واژه بدشانسى استفاده كنم؛ ما خيلى بدشانس بوديم، فقط همين.
چرا در گل زدن ناموفق بوديد؟
* زمين خراب بود و كمى هم استرس داشتم اما بخش عمده اين ناكامى به خاطر بدشانسى ما بود. ما حتى يك بار هم به تير دروازه كوبيديم اما توپ گل نشد. با اين حال من خيلى به بازى برگشت اميدوارم.
عملكرد شما باعث انتقاد هم شد حتى امير قلعه نويى هم در صحنه آن درگيرى به شدت از شما انتقاد كرد چرا در اين بازى آرامش نداشتيد؟
* اين اتفاق ها در فوتبال طبيعى است. استقلال تيم بزرگى است و من فكر مى كنم پگاه گيلان در بازى برگشت كار بسيار دشوارى پيش رو دارد. ما در تهران اجازه نمى دهيم پگاه دروازه مان را باز كند.
اما پگاه با اين نتيجه اى كه گرفت شانس بيشترى براى پيروزى دارد.
*(( مگر از روى جسد ما بگذرند! از قول من بنويس تا پاى مرگ مى رويم اما پگاه را در تهران شكست مى دهيم. شرايط اين بازى خيلى با بازى رفت فرق مى كند.))
چه فرقى ؟
* اينجا ۱۰۰ هزار تماشاگر وارد ورزشگاه مى شوند و اجازه نمى دهند پگاه نفس بكشد. در ورزشگاه آزادى همه چيز به نفع ما است، درست مثل بازى در ورزشگاه سردار جنگل.
از بازى خودت راضى بودى ؟
* حتما بد بودم كه اميرخان من را از زمين بيرون آورد!
اما خيلى ها معتقد بودند تو عملكرد بدى نداشتى و امير قلعه نويى تعويض اشتباهى انجام داد.
* من حق ندارم درباره تعويض شدنم حرفى بزنم. اين را مى دانم كه قلعه نويى تصميم گيرنده نهايى است.
به لحاظ بدنى آماده هستى ؟
* براى من فرقى نمى كند چند دقيقه در ميدان باشم، من حتى اگر يك دقيقه هم بازى كنم سعى مى كنم با همه توانم مقابل حريف ظاهر شوم.
خيلى ها مى ترسند باز هم آن صحنه درگيرى لفظى ميان بازيكنان استقلال تكرار شود!
* اصلا ترسى ندارد. در فوتبال اين اتفاق ها طبيعى است و من فكر مى كنم در هر تيمى وجود دارد. آن لحظه بچه ها كمى از كوره در رفتند اما من معتقدم همه بايد شخصيت خودشان را حفظ كنند و زود از كوره در نروند.
انگار قرار است دوباره به كردان برويد. انگار بعضى از بازيكنان از اردوى كردان خوششان نمى آيد؟!
* به نظر من اردو زدن در كردان خيلى مفيد است. كردان جاى خوبى است كه باعث آرامش بازيكنان و اعضاى كادر فنى مى شود.
و اگر استقلال نتيجه نگرفت !
* ((گفتم كه! مگر از روى جسد ما رد شوند.))